Stichting Beheer Beertsterplas Beerta
Menu

Menu


Viszone

Viszone

De viszone is op verzoek van diverse vissers uitgebreid tot halverwege de achterkant ( spoorzijde)van de plas. ( zie foto viszone)... Lees meer »»

Stichting Beheer Beertsterplas

De Beertsterplas is voor velen een bekende zwem- en natuurplas nabij Beerta ook wel bekend onder de naam Beertsterkoele. Vele jaren was de plas in de zomer zeer in trek als zwemplas. Door de komst van het oldambt meer is dit zichtbaar minder geworden maar de plas is nog steeds populair bij rustzoekers, duikers, wandelaars en vissers.

Vissen is uitsluitend overdag toegestaan aan de zuidzijde op de daarvoor aangewezen plekken met een geldige visvergunning uitgegeven door de Stichting Beheer Beertsterplas.

Via het formulier aan de rechterkant kan je online een visvergunning kopen voor de Beertsterplas. De visvergunning is één kalenderjaar geldig en loopt van 1 januari tot 31 december.

Sinds 2005 is de Stichting Beheer Beertsterplas actief en heeft zich als doel gesteld dat de plas een natuurplas is waar dagrecreatie een plek heeft.

Betalen met iDeal

Visvergunning aanvragen 2024

Alleen overdag vissen € 15,50
Nummer nationale vispas:
Naam:
Email:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens


Kies een betaalmethode:

iDEAL
Card
SOFORT Banking

Kies jouw bank:

ABN AMRO
ING
Rabobank
ASN Bank
bunq
Knab
N26
NN
Regiobank
Revolut
SNS Bank
Triodos
Van Lanschot Kempen
Yoursafe
reset

Beersterplas

De Beersterplas is ook geschikt als zwemwater. Het mooie natuurstrandje is rustig en heeft een groot ondiep deel. Het water is helder en schoon. Zonnen en recreëren is ideaal want door de bomen lig je er meestal beschut en uit de wind.

Prachtige natuur
Herfst
Bord bij de weg naar de Beertsterplas
Prachtige natuur
Hoogma Webdesign domeinregistratie webhosting Beerta Groningen