Stichting Beheer Beertsterplas Beerta
Menu

Menu

Stichting Beheer Beertsterplas

De Beertsterplas is voor velen een bekende zwem- en natuurplas nabij Beerta ook wel bekend onder de naam Beertsterkoele. Vele jaren was de plas in de zomer zeer in trek als zwemplas. Door de komst van het oldambt meer is dit zichtbaar minder geworden maar de plas is nog steeds populair bij rustzoekers, duikers, wandelaars en vissers.

Vissen is uitsluitend overdag toegestaan aan de zuidzijde op de daarvoor aangewezen plekken met een geldige visvergunning uitgegeven door de Stichting Beheer Beertsterplas.

Via het formulier aan de rechterkant kan je online een visvergunning kopen voor de Beertsterplas. De visvergunning is één kalenderjaar geldig en loopt van 1 januari tot 31 december.

Sinds 2005 is de Stichting Beheer Beertsterplas actief en heeft zich als doel gesteld dat de plas een natuurplas is waar dagrecreatie een plek heeft.

Betalen met iDeal

Visvergunning aanvragen 2019


Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens


Beersterplas

De Beersterplas is ook geschikt als zwemwater. Het mooie natuurstrandje is rustig en heeft een groot ondiep deel. Het water is helder en schoon. Zonnen en recreëren is ideaal want door de bomen lig je er meestal beschut en uit de wind.

Prachtige natuur
Prachtige natuur
Bord bij de weg naar de Beertsterplas
Prachtige natuur
Hoogma Webdesign domeinregistratie webhosting Beerta Groningen